Скоро племената Безстрашни и Непобедими в четвърти сезон на Игри на

...
Скоро племената Безстрашни и Непобедими в четвърти сезон на Игри на
Коментари Харесай

Преди големия финал: кои са най-богатите участници в „Игри на волята“

Скоро племената Безстрашни и Непобедими в четвърти сезон на „ Игри на волята “ ще се обединят , а върли почитатели на надпреварата взеха решение да създадат сметка кой какъв брой гроша е скътал в джоба си преди сливането.

Ето кои са най-големите „ богаташи “ все още, които ще могат да се възползват от грошовете си и да си купуват скъпи преимущества преди финала на играта, обобщиха от.

► 

Според сметките на почитателите, сега Алекса е измежду най-богатите участници - на сметката си той има най-малко 250 гроша. 

Освен забележително количество от потребните монети, Алекса има скъпо преимущество в играта. В своята сбирка от придобивки той добави „ Томахавка на ориста “, която му дава право да избави някого от номинации и да изпрати различен на арената . Алекса резервира грошовете си по време на номинациите тази седмица. 
                             

Георги също попадаше в челото на класацията най-богатите играчи на предаването. Той притежаваше 350 гроша на сметката си. Една постъпка, обаче го накара да не се усеща толкоз горделив с благосъстоянието си - припомняме ви, че той по този начин и не купи спомагателни гласове, с цел да отбрани Фейгин и тя отпадна от конкуренцията. 

От най-богат обаче Георги се трансформира в най-бедния играч в „ Игри на волята “ , откакто си купи имунитет за цялата седмица и стана първият сигурен финалист.
 Кои са любимците за огромната премия в „ Игри на волята “  Кои са любимците за огромната премия в „ Игри на волята “  Кои са любимците за огромната премия в „ Игри на волята “  Кои са любимците за огромната премия в „ Игри на волята “
Активите на Филип също са съществени и той е измежду богаташите в рисковото риалити. Към момента на сметката му се водят 210 гроша, откакто похарчи 100 за имунитет. Той обаче има също спомагателна облага, наречена „ Амулет за скришен имунитет “ и както името му подсказва, посредством него той може да се избави от елиминация.

Гого все още се радва на извоювани 100 гроша , получени след като в профил своя другар Димитър Лефтеров.
                             

На дъното на класацията е Виктория , която все още няма нито един грош, откакто похарчи 100 за два спомагателни гласа. Същото е ситуацията и при Мани , която похарчи всички налични грошове за имунитет.

Ралица няма доста грошове, само че има скъпо преимущество. До десетата седмица тя е завоювала едвам 50 гроша, само че има амулета „ Саби на спасението “ .
                             

Генчо също имаше солидно количество грошове в джоба. Сметката на последователите на играта демонстрира, че той се радваше на най-малко 230 броя от тях, само че по този начин и не завоюва амулети.  А всичките му грошове + още 50 отидоха при Джаферович, откакто тя го отстрани на капитанска борба . Така тя стана най-богатият участник в Игрите.
                             

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  и  на формата!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР